Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

 

.

    .

Návštěvnost

Návštěvnost:

Počítadlo přístupů

Datum a čas

Dnes je pátek, 15. 12. 2017, 22:20:34

 

.

 

Nastavení délky holí.

Aktuální počasí

Počasí dnes:

15. 12. 2017

oblacnosde

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky, od 400m srážky sněhové, od západu postupně až polojasno. Denní teploty 2 až 6°C. Noční teploty 0 až -4°C.

Přehrát/Zastavit Další

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

Jak ozdravit maso?

Typ: ostatní | náš tip
Pivem.
Jak ozdravit maso ???
Dělám to a mám to vyzkoušené.
Maso je chutnější a měkčí a dělám to jenom tak, že do vody naliji i starší pivo, do toho namočím maso a nechám to do rána.
Ráno maso opláchnu ve vodě a můžu péci.
PS: nedá se to srovnat....
Odpověd:
MUDr. J.Vajner Csc. :
Jak ozdravit maso, když už jej konzumujem.
Ozdravte běžně kupované maso pivem!
Vím, co vás napadá:
“To jako že zapijeme maso pivem a bude to zdravější?”
 
Ne, ale pokud maso naložíte na 4-6 hodin do marinády (pivo, olivový olej, sojová omáčka a koření podle chuti), stane se něco velmi pozitivního !!!
Pivo dramaticky snižuje úroveň chemikálií v průmyslově vyráběném mase, které mohou způsobovat rakovinu.
Pivo je více účinné než víno a maso marinované v pivu i lépe chutná.
Pokud je maso v pivě marinované více než 6 hodin, snižuje zároveň
i množství nebezpečných heterocyklických aminokyselin (HAS), které přirozeně vznikají při pečení nebo grilování masa.
Ve srovnání s masem, které v pivu marinované nebylo, to může být až o 90%.
Samotnou marinádu už pak nekonzumujte.
Tento efekt není vůbec zanedbatelný.
Jen abyste pochopili souvislosti, tak například maso z krávy, která konzumovala celý život trávu, je ve srovnání s masem krávy, která trávu nikdy v životě neviděla, asi takový, jako mezi Rols Roycem a Trabantem - a to doslova.
Maso z velkoprodukce obsahuje antibiotika, růstové hormony, koncentrované toxiny a choroboplodné bakterie, což moc dobré.
A zdravé tedy není.
Pokud nemáte na výběr, pivová marináda je cestou menšího zla.
Pokud se nepostaráte o své zdraví dnes, zítra budete nuceni investovat do "ozdravování" u lékaře a v nemocnicích.
Podobně je to i s ostatním masem, nejen s kravským.
Všechna masa prodávaná v obchodních řetězcích obsahují antibiotika, růstové hormony, koncentrované toxiny
a choroboplodné bakterie..
Mudr.J.Vajner.Csc
http://www.bioara.cz/clanky/lekari-vedci-odbornici/mudr.-j.vajner.-csc..html

Vytvořeno: 5. 12. 2017
Poslední aktualizace: 5. 12. 2017 18:20
Autor: Správce Webu